Meuleman Elektrotechniek deelnemer aan Solar Days

Solar Days ’15 bij Meuleman Elektrotechniek

Om zonne-energie te promoten is er de jaarlijkse promotiecampagne Solar Days.
Met het opwekken van zonne-energie draag je bij aan duurzame energie en het is in veel gevallen ook financieel (zeer) aantrekkelijk. 

Koffie klaar op zaterdag 6 juni van 10 – 17 uurMeuleman-Elektrotechniek-Hengelo-Solardays

Op zaterdag 6 juni ’15 is er bij Meuleman Elektrotechniek, Bellinckhof 43, 7556 NM Hengelo, de gelegenheid om te praten over zonne-energie. Er is documentatie aanwezig en u kunt materialen bekijken, zoals zonnepanelen, bevestigingsmaterialen, omvormers etc….  Ook is er iemand aanwezig om u gratis te adviseren en om de mogelijkheden te bekijken voor uw woning.  En uiteraard is er kofiie/thee of iets anders te drinken. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen. Ook als u zelf al panelen heeft, wellicht kunt u andere bezoekers stimuleren en enthousiasmeren om ook gebruik te gaan maken van deze schone energie. Want niets heeft meer effect dan mond-tot-mond reclame.

Kunt u ons niet bezoeken, maar wilt u toch informatie? Dan kunt u dit vinden op onze site. Klik hier voor meer informatie. Of bel voor het maken van een afspraak. Wij komen graag en vrijblijvend bij u langs.

 De thema’s van de campagne van dit jaar zijn:

  • Hoeveel levert uw PV systeem werkelijk op ? Wij helpen u te controleren of uw systeem wel optimaal werkt.
  • Waar moet u op letten bij de aankoop van een PV systeem ? Leer van de ervaring van anderen.
  • Hoe stimuleert uw gemeente de toepassing van zonne-energie ? Een deskundige jury kiest de beste Zonne-energiegemeente (SolarCity) van 2015.
  • Wat zijn de mogelijkheden om zonne-energie esthetisch aantrekkelijk toe te passen op een gebouw ? Ontdek samen met architecten de beste innovaties en de mooiste zonne-energiegebouwen van Nederland.

Nationaal Zonne-energie evenement

Tijdens het nationaal zonne-energie evenement kunnen beleidsmakers uit gemeenten en provincies, projectontwikkelaars en architecten zich laten bijpraten door experts over de thema’s van de campagne. Ook maken we dan bekend welke gemeente de titel SolarCity 2015 mag voeren en welke zonne-energieprojecten en innovaties als beste worden beoordeeld.  Het evenement vindt plaats op 5 juni in Nijmegen.

Teldezon

Ook vindt er dit jaar de grote Tel de Zon actie plaats. Met deze actie wordt eigenaren van zonnestroominstallaties gevraagd om één week bij te houden wat de opbrengst van hun systeem is, en om hun ervaring met de aankoop en het gebruik van het PV systeem te delen. Met dit project vragen de organisatoren positieve aandacht voor zonne-energie om zo meer mensen over de streep te trekken om hun bijdrage te leveren aan het opwekken van duurzame energie. Inschrijven kan eenvoudig via mijn-telweek. Daarnaast zullen de gegevens nader worden geanalyseerd door het Copernicus Instituut voor Duurzame Ontwikkeling aan de Universiteit Utrecht om inzicht te krijgen in de prestaties van zonnestroomsystemen in Nederland. De gegevens zullen worden gebruikt om uitspraken te kunnen doen over regionale verschillen in de hoeveelheid zonne-energie die door verschillende installaties wordt opgewekt.

Zelf meedoen?

Wekt u zelf zonne-energie op en bent u enthousiast over zonne-energie en wilt u dit delen? Of bent u installateur, producent, een gemeente of adviseur? Doe dan zeker mee! Meedoen betekent dat u zelf een evenement organiseert en dat op deze landelijke website bekend maakt. Samen versnellen we de transitie naar een duurzame energievoorziening!

Organisatie

In Nederland worden de Solar Days georganiseerd door de Stichting SolarDays. De Stichting werkt samen met Holland Solar (brancheorganisatie voor zonne-energie), Klimaatverbond (vereniging van lagere overheden met een voorlopend Klimaatbeleid) , RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Berenschot, en andere partners.

  • Routebeschrijving

  • Volg ons op

    LinkedIn

  • Logo Uneto

(2024)
MENU