Jan Meuleman van Meuleman Elektrotechniek uit Hengelo.

 

Profielfoto-Jan-Meuleman

Even voorstellen

Ik ben Jan Meuleman en al meer dan 35 jaar actief in de elektrotechniek. Begonnen als tekenaar, doorgestroomd van werkvoorbereider/calculator, naar projectleider en uiteindelijk directeur geweest van een installatiebedrijf met 25 medewerkers. Een deel van de uitgevoerde projecten waar ik bij betrokken was, qua ontwerp en / of uitvoering, vindt u hier >

 

Mijn visie

Voor de utiliteit is de elektrotechnische installatiemarkt al jarenlang sterk in beweging, op zowel het niveau van regelgeving als techniek. Daarnaast worden deze installaties steeds complexer en de daaraan gerelateerde verwachtingen steeds hoger.
Alleen door kennisverbreding en kennisverdieping kan aan deze hoge verwachtingen worden voldaan.
Ik besteed dan ook veel tijd aan het bijhouden van mijn vak.

Kijkend naar de woning- en appartementenbouw zien we echter installaties die zich, qua functionaliteiten, nog bevinden in de jaren 20 van de vorige eeuw. Een schakelaar, een lampje en een stopcontact… dat is het dan. Maar maatschappelijke ontwikkelingen, denk aan de zorg- en energietransitie, vragen om een veiligere en comfortabelere installatie.

Domotica is hierbij onmisbaar!

Mijn missie

Ik vind het mijn taak en een uitdaging om op zowel technisch, economisch als op maatschappelijk verantwoorde wijze installaties te ontwerpen. Hierbij wil ik de eindgebruiker en de functie van het gebouw centraal stellen. Met als belangrijkste thema’s: veiligheid en duurzaamheid.

  • Routebeschrijving

  • Volg ons op

    LinkedIn

  • Logo Uneto

(2024)
MENU