Advies en Ontwerp

Ervaring met advies en ontwerp van elektrotechnische installaties

Als lid van verschillende bouwteams voor grote aannemers heb ik  de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de elektrotechniek.  Met deze kennis ben ik van toegevoegde waarde voor u en uw project. Als projectleider ben ik  beschikbaar voor interimwerk op het gebied van advies en ontwerp. Ik ben flexibel wat betreft werktijden en periode. In overleg is veel mogelijk!
Door kennisverbreding en kennisverdieping op het gebied van elektrotechnische installaties, verlichting, domotica, brandmeldsystemen en zonnepanelen geef ik u  een totaaladvies voor de elektrische installaties in zowel woningbouw, appartementen en utiliteit. Klik hier voor voorbeelden.

Met deze kennis geef ik graag advies aan de ZZP’er.  Ik kan hen ontzorgen met alles wat niet met de ‘handjes’ te maken heeft.

De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in zonnepanelen in Hengelo en omgeving. Ik besteed veel tijd aan een passend ontwerp  en een gefundeerd advies. Passend voor de woning, maar vooral ook voor uw portemonnee. Met het aanvragen van een duurzaamheidslening of de teruggave van BTW kan ik u begeleiden.
Ik kom graag bij u thuis voor een passend advies!

Onafhankelijk

Als onafhankelijk adviseur/ontwerper en inspecteur ben ik voor opdrachtgevers de juiste gesprekspartner die verbanden weet te leggen tussen de verschillende disciplines en ben ik de persoon die het totale project kan begeleiden. Van ontwerp tot en met de opleveringsinspectie en rapportage. Ik maak hiervan gebruik van moderne apparatuur En door vooral de exploitatiekosten en duurzaamheid te betrekken bij het ontwerp en advies is een verantwoorde en goede financiële planning te maken. Een afspraak is zo gemaakt!

Voor de ZZP’er

Naast bedrijven kan ik ook de de ZZP’er ondersteunen.  Zaken die zij als ‘rompslomp’  (ontwerp, tekenen, inspecties etc) ervaren behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Al het teken -en /of advieswerk kan ik hen uit handen nemen. Ben jij een ZZP’er en kun jij wel wat hulp of advies gebruiken op dit gebied? Bel mij voor een afspraak! Uiteraard geheel vrijblijvend.

  • Routebeschrijving

  • Volg ons op

    LinkedIn

  • Logo Uneto

(2024)
MENU