Projecten

Voorbeelden van uitgevoerde projecten

Op deze pagina ziet u projecten waarbij ik, Jan Meuleman, verantwoordelijk was voor het ontwerp en de uitvoering van de diverse technische installaties.

Kulturhus in IJsselmuiden

Projecten: IJsselmuiden

Nieuwbouw met 38 appartementen. Het Kulturhus heeft een bibliotheek, dag- en buitenschoolse opvang en een openbare basisschool met 7 lokalen. Ook is er een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, een apotheek, logopediecentrum, diëtiste, psychologen, maatschappelijk werk en praktijken voor fysiotherapie en podotherapie.
Naast de uitgebreide elektrische installaties voor de appartementen en de algemene voorzieningen is het gebouw voorzien van:
o    gecertificeerde brandmeldinstallaties (totaalbeveiliging) conform de normen NEN2535 en NEN2575.
o    inbraaksignaleringssystemen
o    toegangscontrole
o    video-intercom
o    datanetwerken


 Appartementen in Almelo

Projecten: Almelo

Een nieuwbouwproject bestaande uit 55 appartementen waarvan 34 zorgappartementen en 5 gemeenschappelijke woonkamers. Naast de uitgebreide, elektrische installaties voor de appartementen en de algemene voorzieningen zijn de 34 zorgappartementen voorzien van :
o    gecertificeerde brandmeldinstallaties (totaalbeveiliging) conform de normen NEN2535 en NEN2575.
o    persoonsalarmering/zorgsysteem
o    communicatiesystemen
o    voorbereiding voor het op termijn kunnen aanbrengen van huisautomatisering


 Wooncentrum  in Hilversum

Pojecten: Wooncentrum-Hilversum

Het appartementencomplex omvat ruim 200 woningen voor alle doelgroepen alsmede diverse voorzieningen zoals een kinderdagverblijf, een wijkcentrum, een praktijk voor fysiotherapie, een kapsalon en een parkeerkelder voor ruim 50 plaatsen. Naast appartementen voor de gewone woningmarkt zijn 78 appartementen beschikbaar voor speciale doelgroepen. Hiervan zijn 45 beschikbaar voor mensen die met extra zorg zelfstandig kunnen blijven wonen, 13 voor mensen die onder begeleiding wonen en 20 voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. De installaties welke naast de basisinstallaties zijn aangebracht  zijn:
o    CO2/LPG detectie
o    gecertificeerde brandmeldsystemen
o    data netwerken met glasvezelkoppeling
o    inbraaksignalering
o    video-intercom
o    deuropener automaten


 Zorgappartementen en gezondheidscentrum  in Apeldoorn

Projecten: Apeldoorn

Het project omvat 21 nieuwbouw zorgappartementen en de verbouw van een winkelcentrum  tot een gezondheidscentrum met onder meer een huisartsenpost, fysiotherapeuten en 4 bedrijfsunits.
De installaties welke naast de basisinstallaties zijn aangebracht zijn:
o    brandmeldsystemen
o    zonnestroom installatie
o    video-intercom
o    deuropener automaten


 Woon-werkvoorziening in Utrecht

Projecten: Utrecht

De woon-werkvoorziening Parana in de Utrechtse wijk Overvecht maakt de keuze om woonruimte te bieden aan dragende en kwetsbare bewoners. In combinatie met vormen van maatschappelijke bedrijvigheid die ook van betekenis zijn voor bewoners in de omgeving. Naast de uitgebreide, elektrische installaties voor de appartementen en de algemene voorzieningen zijn tevens de volgende voorzieningen aangebracht:
o    datanetwerk
o    inbraaksignalering
o    video-intercom


 Winkelcentrum en appartementen in Velp

Projecten: Velp

Het winkelcentrum Velperbroek heeft een woontoren van elf woonlagen met daaronder winkels en een woongebouw van deels negen bouwlagen en deels vijf. Op de begane grond zijn er winkels en medische voorzieningen. Totale realisatie van 106 appartementen, 31 driekamer koop- en 75 huurappartementen, 4.000 m2 winkelruimte en circa 800 m2 bestemd voor medische gerelateerde voorzieningen. Daarnaast een bovengrondse parkeerdek.
De parkeergarage is voorzien van een gecertificeerde brandmeldinstallatie (List) conform de normen NEN2535 en NEN2575 alsmede van inritverwarming.


 Appartementen in Hilversum

Projecten: Hilversum

Nieuwbouwproject bestaande uit 99 appartementen, 20 eengezinswoningen (= 107 huur- en 12 koopwoningen), een bedrijfsruimte (= een fysiotherapiepraktijk) en een parkeergarage.
De installaties welke naast de basisinstallaties zijn aangebracht  zijn
o    CO2/LPG detectie
o    gecertificeerd brandmeldsysteem
o    zonnestroominstallaties
o    video-intercom
o    deuropener automaten


 Appartementen en  woningen  in Amersfoort

Projecten:Amersfoort

Nieuwbouwproject bestaande uit  57 appartementen met parkeergarage en 22 eengezinswoningen.
Naast de elektrische installaties voor de appartementen en de algemene voorzieningen wordt de inrit naar de parkeergarage voorzien van inritverwarming.


 Appartementen in Assen

Projecten: Assen

Appartementencomplex met 84 (zorg)appartementen verdeeld over 3 bouwblokken met parkeerkelder. De appartementen zijn met name geschikt voor senioren. Alle appartementen zijn voorbereid op domoticatoepassingen. De begane grond van blok A is geschikt voor gehandicapte bewoners en o.a. voorzien van een activiteitenruimte.


 Appartementen en woningen in Amersfoort

Projecten: Amersfoort

Het project bestaat uit 103 appartementen 16 ruime stadswoningen.

  • Routebeschrijving

  • Volg ons op

    LinkedIn

  • Logo Uneto

(2024)
MENU