Zonnekaart Enschede

Zonnekaart Enschede

zonnekaart-enschede-zonnepanelen-hengelo-MeulemanGemeente Enschede biedt  inwoners inzicht in besparingsmogelijkheden zonnepanelen. Inwoners van Enschede kunnen zien of hun woning geschikt is voor zonnepanelen. Met één klik op de zonnekaart van de gemeente Enschede zien inwoners hoeveel zonnepanelen ze kunnen plaatsen, wat ze besparen en wat de terugverdientijd is.

Wethouder Hans van Agteren: ” We zien als overheid een goede ontwikkeling op het gebied van duurzame energie.
We zien ook dat een groeiend aantal inwoners van Enschede vaker bereid is om duurzaam te investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen. Maar dan moet er wel een duidelijk financieel voordeel zijn. En de investering moet in eenredelijke termijn terug te verdienen zijn. Veel mensen zien de voordelen van zonnepanelen in, maar hebben nog een klein zetje nodig. Dit proberen we als gemeente te geven met de zonnekaart op www.ikdoeookgroen.nl.

Zelf bekijken

Daar zien mensen in een paar klikken heel eenvoudig een berekening van de kosten en opbrengsten van zonnepanelen of een zonneboiler voor hun eigen woning. Naast deze informatie, vinden inwoners direct welke erkende leveranciers uit de regio zonnepanelen aanbieden en kunnen ze meteen een offerte aanvragen.”

Zonnepanelen zonnekaart enschede

zonnekaart-zonnepanelen-enschede-hengelo-Meuleman

  • Routebeschrijving

  • Volg ons op

    LinkedIn

  • Logo Uneto

(2024)
MENU