Zonnepanelen kopen Hengelo

zonnepanelen-hengelo-meuleman-logo-hengeloWie wil weten of het dak van zijn woning geschikt is voor zonnepanelen, kan in Hengelo uiteraard terecht bij Meuleman Elektrotechniek. Wij komen graag bij u langs om ter plekke te situatie te bekijken. Maar u kunt ook een indicatie krijgen op een speciale website: www.hengelo.zonnekaart.nl.

U zult ons daar tegenkomen als leverancier en u kunt op deze site rechtstreeks bij ons een offerte opvragen.

Zonnekaart

De zonnekaart is een website die vertelt of het dak van een woning geschikt is voor zonnepanelen, welke dakvlakken voldoende zon opvangen, hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen en wat de opbrengst hiervan is. Eenvoudig door het woonadres in te voeren.

Wethouder Marcel Elferink is enthousiast over de website: ‘Zonnepanelen leveren veel voordelen op. Ik vind het fantastisch dat inwoners van Hengelo nu voor hun eigen situatie de zonnekaart kunnen raadplegen. Misschien net het duwtje dat nodig is om geïnteresseerden over de streep te trekken.’

Duurzaamheidslening

Particuliere woningeigenaren in Hengelo kunnen ook in aanmerking komen voor een Duuzaamheidslening Overijssel

Veel gestelde vragen

Klik hier voor veel gestelde vragen over zonnepanelen en de zonnekaart.

Mocht u verder nog vragen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Of kijk op onze pagina’s met veel informatie over zonnepanelen.

  • Routebeschrijving

  • Volg ons op

    LinkedIn

  • Logo Uneto

(2024)
MENU